Hyttetomter i Valdres

Ølnesseter Hyttegrend tilbyr hyttetomter sør i Valdres. Her har mange allerede funnet hyttedrømmen, men vi har fortsatt god plass til deg og dine.

Ølnesseter ligger i en gammel setergrend på Bagn Vestås i Sør-Aurdal kommune. Hyttetomtene ligger mellom 875 og 1005 moh. Størrelsene varierer fra 0,9 til 1,6 mål. Alle tomteprisene inkluderer vei, vann, avløp og strøm fremført til tomtegrensa. Våre priser inkluderer også tilkoblingsavgift til vann og avløp, som i 2022 har en verdi på kr. 83 125,-.

Hytteområdet har flott panoramautsikt og ligger sydvendt. Tomtene ligger rett ved skiløypa, som kan friste med 250 km spor i variert terreng. Vi har for tiden omlag 45 byggeklare tomter ledig fordelt på 4 felt. Første del av felt 3 – Bufarhalle, ble solgt på rekordtid. Siste del av dette fantastiske feltet, bestående av 37 tomter, ligger nå ute for salg. Disse ligger helt fremst, og har fritt utsyn mot både øst, sør og vest.

Når vi spør hytteeierne om hvorfor de valgte Ølnesseter Hyttegrend, får vi mange ulike svar. Men de fleste fremhever den korte reiseavstanden, utsikten, at området er snøsikkert og de flotte turmulighetene. Alle setter også pris på at tomtene er romslige, og at det er rikelig med friarealer i hytteområdet.

Finn hyttetomt

Panoramautsikt i fire årstider

Fortsatt usikker på om Ølnesseter Hyttegrend er noe for deg?
Prøv vår sjekkliste

Priser på hyttetomtene

Prisene på tomtene ligger fra kr. 700 000,- til kr. 3 000 000,- og inkluderer vei, strøm, vann og avløp fremført til tomtegrensa.

Hos oss er også tilkoblingsavgifta inkludert i tomteprisen.

Se prospekt
crossmenu