Hytte i solnedgang

Hyttetomter i Valdres

Ølnesseter Hyttegrend tilbyr hyttetomter sør i Valdres. Her har mange allerede funnet hyttedrømmen, men vi har fortsatt god plass til deg og dine.

Finn hyttetomt

Ølnesseter ligger i en gammel setergrend på Bagn Vestås i Sør-Aurdal kommune. Hyttetomtene ligger mellom 875 og 1005 moh. Størrelsene varierer fra 0,9 til 1,8 mål. Alle tomteprisene inkluderer vei, vann, avløp og strøm fremført til tomtegrensa. Våre priser inkluderer også tilkoblingsavgift til vann og avløp, som i 2021 har en verdi på kr. 83 125,-.

Vi har for tiden omlag 30 byggeklare tomter ledig, der 20 stk er en del av vårt helt nye felt – Berghalla. Området har flott panoramautsikt, er sydvendt og ligger rett ved skiløypa.

Når vi spør hytteeierne om hvorfor de valgte Ølnesseter Hyttegrend, får vi mange ulike svar. Men de fleste fremhever den korte reiseavstanden, utsikten, at området er snøsikkert og de flotte turmulighetene. Alle setter også pris på at tomtene er romslige, og at det er rikelig med friarealer i hytteområdet.

Panoramautsikt i fire årstider

Sjekkliste for om Ølnesseter Hyttegrend er noe for deg

Priser på hyttetomtene

Prisene på tomtene ligger fra kr. 650 000,- til kr. 3 000 000,- og inkluderer vei, strøm, vann og avløp fremført til tomtegrensa.

Hos oss er også tilkoblingsavgifta inkludert i tomteprisen.

Se prospekt
Skimuligheter ved Ølnesseter

Ølnesseter Hyttegrend AS

Bli kontaktet

Ølnesseter Hyttegrend AS