Aktiviteter

Her kan du finne nyttig informasjon om ulike aktiviteter på Ølnesseter, i nærområdet, og i Valdres generelt. Valdres byr på utallige og varierte aktivitetstilbud for både store og små, året rundt. Som en av Norges største hyttedestinasjon har de fleste bedriftene skreddersydd sine aktivitetstilbud og sitt varesortiment for å dekke hytteeiernes ønsker og behov.

Vandring

0 min fra Ølnesseter

Ølnesseter og Valdres kan skilte med noen av Norges flotteste og mest varierte turmuligheter, og du finner gode beskrivelser i svært mange fora. Last f.eks ned Outtt-appen, som beskriver 66 fantastiske turer i hele Valdres.

Ski

0 min fra Ølnesseter

Valdres er videns kjent for sitt fantastiske skiløypenett. Løypene i hver kommune henger sammen, og gir uendelige turmuligheter. På Ølnesseter går løypa rett utenfor hyttedøra.

Alpint

25 min kjøring fra Ølnesseter

Det finnes hele 7 alpinsentre i Valdres-regionen og Golsfjellet. Valdreskortet er et felles heiskort for alle alpinsentrene; Valdres Alpinsenter, Beitostølen, Raudalen, Tyin-Filefjell, Storefjell, Stavadalen og Vaset.

Sykkel

0 min fra Ølnesseter

I hele Valdres vil du finne fantastiske muligheter for sykkelturer; fra lett kuperte stølsveier til bratte og spetakulære fjelloverganger, samt egne løyper for terrengsykling.

Golf

30 min kjøring fra Ølnesseter

Valdres Golfbane ligger idyllisk til ved Aurdalsfjorden, og ble i 2018 kåret til Norges vakreste. Hull 3 ble i Norsk golf kåret til det 4. mest spektakulære golfhullet i Norge, og banen kan lokke med Nord-Europas lengste par 6 hull på hele 688 meter.

Ridning

35 min kjøring fra Ølnesseter

Valdres tilbyr både turridning og ordinær rideskole. Å oppleve fjellet fra hesteryggen er en helt spesiell opplevelse, og her finner du mange tilbydere rundt om i Valdres. La hesten ta deg gjennom de frodige dalene, idylliske stølslagene og mektige fjellområdene i Valdres, mens du nyter utsikten.

«The bucket list» à la Valdres

Med hytte på Ølnesseter har du et fantastisk utgangspunkt for å oppleve utallige eventyr i hele Valdres. Her har vi satt opp vår personlige anbefalingsliste over 12 ting man bør oppleve i Valdres før man dør! Se også vår anbefalingsliste over opplevelser i Ølnesseter Hyttegrend sitt nærområde.

Noen som bestilte trikkeskinner?

crossmenu