Folkene bak Ølnesseter

Hvem er så vi?

Ølnesseter Hyttegrend AS er et samarbeid mellom fire vennepar. Vi har holdt på med hytteutvikling i mange år, og er stolte av produktet vi selger på Ølnesseter. Den faglige kompetansen i firmaet er sterk, og vår visjon er at absolutt alt i prosessen fra kontrakter og utbygging til markedsføring og oppfølging skal være «hel ved». Vårt aller fremste salgsargument er fornøyde kunder som nå lever ut hyttedrømmen sin på Ølnesseter.

Bli vår neste fornøyde kunde. Vi står klare til å hjelpe deg å oppnå din hyttedrøm.

Inger og Andreas

Inger og Andreas er grunneiere på Ølnesseter, og har sammen vært tomteutviklere her siden 2007. Andreas driver med maskinell skogsdrift, og er eier og daglig leder av Valdres Skog. Han har også vært med å bygge kraftverk og er svært engasjert i lokal næringsutvikling. Andreas er et orakel på lokalhistorie i området, og kan sannsynligvis navngi hver fjelltopp, slette og tjern på Ølnesseter (og muligens ett og annet viktig grantre). God avkobling for Andreas er elgjakta om høsten. Inger jobber til daglig på kontoret til Valdres Skog, men er også birøkter og driver med honningproduksjon. På fritiden lager hun gjerne såper og kremer med ingredienser høstet fra naturen og biene.

Torger og Kristi

Torger er advokat og har vært styreleder i Ølnesseter Hyttegrend AS siden 2009. Hans spesialfelt innen jus er fast eiendom og selskapsrett. Han er over gjennomsnittet interessert i matlaging, friluftsliv, jakt og fiske, og kan navn og nummer på alle fiskekroker. Kristi er utdannet fysioterapeut med videreutdanning innen planlegging og innovasjon, og er leder for markedsgruppa i Ølnesseter Hyttegrend AS. Til daglig jobber hun som rådgiver innen folkehelse og plan i kommunen. Hun kan ikke navnet på en eneste fiskekrok, men liker godt å spise fisken som Torger fanger.

Laila og Vemund

Vemund er daglig leder i Ølnesseter Hyttegrend AS. Han har utdannelse fra anleggsbransjen, og driver til daglig eget firma innen graveentreprise – VA Entreprenør AS. Firmaet hans har gravd mye av infrastrukturen på Ølnesseter, og de legger sin flid i at det skal være ordentlig både under og over bakken. Laila er brannsjef i Valdres brann- og redningstjeneste, og holder for tiden på med studier i risikostyring og sikkerhetsledelse. Hun er også grunneier på Ølnesseter sammen med sin mann Vemund. Laila er over middels interessert i litteratur og musikk, og syns hun er heldig som får lov til å jobbe med Norges hyggeligste hyttefelt.

Frode og Ingunn

Ingunn og Frode er grunneiere på Ølnesseter og har selv støl i området, som de bruker flittig. De har i mange år hatt sau på beite på Ølnesseter. De driver ikke med dyr i dag, men kjenner hver krik og krok på Ølnesseter etter mang en sanketur. Frode er byggtekniker, og har jobbet som selvstendig tømrer siden 1996. Han har lang erfaring med hyttebygging, og har bygget flere av hyttene på Ølnesseter. Mer kortreist blir det ikke! Ingunn er utdannet fotterapeut, men har for tiden lagt denne jobben på is. Ellers er hun allsidig og har jobbet mye med mat og matproduksjon. Hun brenner for tradisjoner og tradisjonskost, og er den som kan fortelle hvor beste moltemyr er.

Nå er det din tur!
Ring oss og fortell oss mer om deg!

Andreas Råheim
Inger Kristin Råheim
Vemund Østgård
Torger Juel Fosse
crossmenu